Natuursteenlook vloertegels

Als u kiest voor natuursteen vloertegels, kiest u automatisch voor sfeer in huis. Het is een tegel die leeft. Er zijn verschillende kleuren en fossielen. De huidige technieken maakt het dat het niet meer van het echte natuursteen is de onderscheidden. Bijna geen een steen is hetzelfde. En toch vormen ze samen een mooi geheel. Dat is wat natuursteenlook doet. Ten opzichte van het echte natuursteen is de keramische natuursteenlook hufter proof, het hoeft niet behandeld te worden, het krast en verkleurd niet.

advies over onderhoud

 

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen