Keramische vloertegels en wandtegels voor binnen

Keramische tegels zijn erg populair. Dat geldt niet alleen voor keramische vloertegels, maar ook voor keramische wandtegels. Dat is niet gek, want de tegels bieden veel voordelen. Een groot voordeel is dat ze slijtvast zijn. Andere keramische vloertegels kunnen na verloop van tijd voor vlekken of slijtage zorgen. Keramische tegels liggen er daarentegen na jaren nog steeds als nieuw bij. Heeft u snel angst voor krassen en / of vlekken? Dan is het laten plaatsen van de keramische vloertegels zonder twijfel voor u de beste keuze.

In onze showroom vind u een uitgebreid assortiment keramische tegels voor binnen én voor buiten.

Laat u inspireren in onze showroom

Voordelen van keramische wand en vloertegels binnen

De tegels bestaan uit aarde waaraan mineralen toegevoegd worden. Deze worden vervolgens op hoge temperaturen gebakken. De toevoeging van de mineralen maakt de tegel niet alleen stevig maar ook waterbestendig. Hierdoor kunnen ze in iedere ruimte in huis geplaatst worden.

De diverse uitvoeringen zijn helemaal van deze tijd. En bovendien zijn de keramische vloertegels uitstekend te combineren met vloerverwarming. Een groot voordeel is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Dit komt doordat een keramische vloertegel niet gevoelig is voor zuren en vetvlekken. Door de hardheid van het materiaal is de tegel bovendien krasvrij. Hierdoor is dweilen met water en allesreiniger al voldoende om de keramische vloer mooi te houden.

Passie voor tegels

De passie voor wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen het uitgangspunt. Breng een bezoek aan onze sfeervolle tegel showroom in Veenendaal de Klomp. 1000m2 meter aan voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels en nog meer! Te veel keuze? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies.

De huiselijke inrichting vormt een mooi contrast met de industriële omgeving. Dit maakt de showroom een bron van inspiratie voor de consument én interieur stylisten. Het is in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze wand- en vloertegels. Wij heten u van harte welkom! (De koffie is uiteraard gratis).

1000m² aan voorbeeldvloeren

In onze showroom hebben wij grote voorbeeldvloeren van minimaal 180x240. Dit geeft een goed beeld van alle soorten vloertegels. Gezien de vloertegels steeds meer tekening hebben en de vloertegels steeds groter worden is het noodzakelijk een groter oppervlakte te zien alvorens er een keuze gemaakt kan worden.

Op zoek naar keramische terrastegels voor buiten? Je vindt ons aanbod keramische terrastegels bij Steenbergen Sierbestrating.