Natuursteenlook tegels woonkamer

De uitstraling van de woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Gaat u voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of toch chique klassiek? De natuursteen tegels geven uw woonkamer een warme sfeer. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer lang meegaat. 

 

Keramische tegels met natuursteenlook

Echte natuursteenlook tegels zijn behoorlijk kwetsbaar. Keramische tegels met een natuursteenlook zijn dit echter niet. Deze tegels zijn niet minder krasgevoelig, maar ook nog eens makkelijk in onderhoud en kleurvast. Met een keramische natuursteenlook tegel heeft u dus de look en feel van echt natuursteen, maar met de voordelen van keramiek. Of u de tegels nu in de woonkamer, keuken of badkamer wilt laten leggen: natuursteenlook tegels zijn voor iedere woonruimte geschikt! Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de verschillende natuursteenlook tegels woonkamer in ons assortiment!

Bezoek onze showroom

Soorten natuursteenlook tegels woonkamer

Natuursteenlook tegels woonkamer zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er marmerlook tegels die een chique uitstraling aan de ruimte geven. Graniet en Terazzo geven juist vanwege hun opvallende print een retro tintje aan uw interieur. Wilt u een strakke en moderne uitstraling? Dan kunt u kiezen voor de leisteenlook of hardsteenlook tegels. Bent u toch meer van een klassiek of landelijk interieur? Dan passen onze beigekleurige tegels hier perfect bij.

Laat u inspireren

Bekijk hierboven alvast een aantal foto's van natuursteenlook tegels. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom. Daar staan wij voor u klaar met een lekker kopje koffie. Bovendien geven wij u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen