Tegels Barneveld

Op zoek naar nieuwe tegels in de regio Barneveld? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. In de showroom van 1000m2 in Veenendaal vindt u vele merken en soorten wand- of vloertegels.

Bezoek onze showroom

Wand- en vloertegels Barneveld

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Vele soorten wand- en vloertegels Barneveld

Binnen 15 minuten vanuit Barneveld bereikt u de showroom van Steenbergen Tegels in Veenendaal. In de showroom liggen meer dan 200 soorten tegels, zoals: Keramisch parket, Natuursteenlook tegels, Hexagon tegels, de trendy marmerlook tegels of de authentieke Castle Stones.

Merken vloertegels

In de showroom vindt u alleen merken van optimale kwaliteit. Bekende merken tegels uit Italië, Spanje en Portugal zijn bijvoorbeeld: Grespania tegelsRefin, tegelsCoem en Mosa tegels.

Ieder jaar bezoeken wij onze tegelleverancier in Italië, Spanje en Portugal. Wij garanderen daarom dat wij alleen werken met tegels van topkwaliteit!

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Barneveld

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter in de regio Barneveld? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde tegelzetter uit uw regio. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Barneveld? Kom langs bij Steenbergen Tegels Veenendaal!

Neem contact op

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen