Tegels Barneveld

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Op zoek naar nieuwe tegels in de regio Barneveld? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. In de showroom van 600m2 vindt u vele merken en soorten wand- of vloertegels.

Bezoek onze showroom

Wand- en vloertegels Barneveld

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Vele soorten wand- en vloertegels Barneveld

Binnen 15 minuten vanuit Barneveld bereikt u de showroom van Steenbergen Tegels in Veenendaal. In de showroom liggen meer dan 200 soorten tegels, zoals: Keramisch parket, Natuursteenlook tegels, Hexagon tegels, de trendy marmerlook tegels of de authentieke Castle Stones.

Merken vloertegels

In de showroom vindt u alleen merken van optimale kwaliteit. Bekende merken tegels uit Italië, Spanje en Portugal zijn bijvoorbeeld: Grespania tegelsRefin, tegelsCoem en Mosa tegels.

Ieder jaar bezoeken wij onze tegelleverancier in Italië, Spanje en Portugal. Wij garanderen daarom dat wij alleen werken met tegels van topkwaliteit!

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Barneveld

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter in de regio Barneveld? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde tegelzetter uit uw regio. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Barneveld?

Neem contact op

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen