Grespania

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Wanneer u kiest voor Grespania tegels, bent u zeker van een kwalitatief goede tegel. Grespania tegels zijn ontzettend duurzaam, tijdens het productieproces wordt er rekening gehouden met het milieu. Het merk heeft zelfs een eigen waterzuiveringssysteem. Benieuwd naar de verschillende soorten en maten Grespania vloertegels?

Bezoek onze showroom

Grespania tegels

De Grespania tegels komen uit Spanje, het prachtige Spaanse design is terug te zien in de unieke tegels. Er zijn drie Grespania fabrieken, die voorzien zijn van innovatieve productiemogelijkheden en processen. Grespania is een van de grootste Spaanse tegelmerken op het gebied van keramische tegels. Wij zijn dan ook 1 van de trotse Grespania dealers in Nederland.  

Grespania vloertegels

Grespania weet als geen ander hoe kwalitatieve tegels moeten worden geproduceerd. Zij zijn al ruim 30 jaar actief in het vakgebied. De tegels zijn innovatief doordat Grespania inspeelt op de voorlopende technologieën. Het aanbod varieert van een klassieke tegel tot aan een moderne tegel. Elke tegel heeft een eigen karakter, eigen stijl en eigen uiterlijk.

Badkamertegels Grespania

Vloer- en wandtegels Grespania zijn beschikbaar voor verschillende ruimtes in huis: badkamertegels, keukentegels, woonkamertegels, slaapkamertegels. Ook biedt Grespania tegels voor buiten: terras- en tuintegels.

Grespania showroom

In onze showroom hebben wij verschillende Grespania tegels voor u om te bekijken. De koffie staat klaar en wij laten u graag ons aanbod zien.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen