Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Inspiratie

Voordat u overgaat tot de koop van nieuwe tegels wilt u eerst inspiratie opdoen. In onze showroom hebben wij veel verschillende soorten tegels voor verschillende ruimtes in huis: woonkamertegels, badkamertegels en keukentegels. We hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten tegels: van mozaïek tegels tot en met Portugese tegels en van houtlook tegels tot en met betonlook tegels. Wij helpen u graag uw droomtegel te vinden. 

Kijk voor nog meer inspiratie op onze projecten pagina

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen