Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Filter op ruimte

Inspiratie

Voordat u overgaat tot de koop van nieuwe tegels wilt u eerst inspiratie opdoen. In onze showroom hebben wij veel verschillende soorten tegels voor verschillende ruimtes in huis: woonkamertegels, badkamertegels en keukentegels. We hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten tegels: van mozaïek tegels tot en met Portugese tegels en van houtlook tegels tot en met betonlook tegels. Wij helpen u graag uw droomtegel te vinden. 

Kijk voor nog meer inspiratie op onze projecten pagina

Een tegel van Steenbergen past overal.

Wij hebben een zeer breed aanbod van keramische tegels welke in elk te bedenken stijl wel toe te passen zijn. Van kleine tegels tot zeer grote tegels, kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comforttabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven, Steenbergen Tegels heeft het allemaal. Ons assortiment bestaat veelal uit Italiaanse tegels.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen het uitgangspunt. Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Veenendaal de Klomp. 1000m2 meter aan voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels en nog meer! Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies.

Over steenbergen