Keuken

Of u nou in een landelijke villa woont, in een gezinswoning of een stadsappartement, de keuken is het centrum van het huis. De hele familie loopt hier in en uit. Het is een plek waar wordt geleefd, en waar een praatje kan worden gemaakt. In alle tijden en culturen verzamelen mensen zich om de kookpotten om samen te eten en te praten. In de keuken voelt iedereen zich thuis en er mag daar worden. Gelukkig is dat geen probleem met een tegelvloer: het is zó opgeruimd.

bezoek onze sfeervolle showroom

Portugese tegels keuken

Vindt u het niet erg om uw vloer van tijd tot tijd te onderhouden? Kies dan voor de schitterende Portugese tegels. Zo maakt u van de  keukenvloer het pronkstuk van uw huis. Portugese tegels keuken zijn beschikbaar in zowel Portugese wandtegels keuken als in Portugese vloertegels keuken. In de keuken kunnen de tegels een mooie plek innemen en zorgen voor een levendige keuken, zowel voor de achterwand als voor de vloer. Met de prachtige kleuren, decoratieve bewerkingen en unieke (bloemen) motieven creëert u een speelse uitstraling. Er is zoveel keuze in motieven en kleuren dat er altijd wel een geschikte tegel is te vinden die bij uw keuken past. Van klassiek tot ultra-modern.

Betonlook tegels keuken

De vloer in de keuken moet tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we dan ook om keramische tegels te kiezen. Daar heeft u jarenlang plezier van. Voor een stoere, trendy en sfeervolle keuken staan betonlook tegels prachtig. Betonlook tegels hebben een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Wilt u de tegels komen bezichtigen in onze showroom? De koffie staat voor u klaar!

Mozaïek wandtegels keuken

Voor een speels effect in de keuken kiest u mozaïek tegels. Dit wordt vaak gecombineerd met de keramische of natuurstenen wandtegels boven het keukenblad. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, waar wij u graag helpen om de perfecte keuken tegel te vinden.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen