Hal

De hal is de plek bij binnenkomst die prachtig de aandacht kan trekken met bijzondere tegels. De hal is het visitekaartje van uw huis. Het plaatsen van tegels in de hal geeft een eerste indruk die een warm welkom uitstraalt. Een tegelvloer in de hal of gang is praktisch en maakt snel schoon. Er is veel keuze in motieven en kleuren dat er altijd wel een geschikte tegel is te vinden die in uw hal past. Van klassiek tot ultra-modern.

Bezoek onze showroom

In de hal loopt iedereen in en uit, vooral in een huishouden met kinderen en huisdieren. Schoenen, laarzen en jassen krijgen allemaal een plekje in de hal. En met slecht weer komt al het vuil gelijk hier binnen, waaronder zand en modder. Maar dit is geen probleem als je een tegelvloer hebt. Die is zo weer schoongemaakt en blijft mooi.

Portugese tegels hal

Een eenvoudige hal tover je om in een pronkstuk door een Portugese tegelvloer. Door het lijnenspel diagonaal te laten lopen, oogt een smalle hal nog ruimer. Als wandbekleding of bijvoorbeeld als achtergrond van de kapstok. De Portugese vloertegels hebben authentieke patronen waarmee je hal echt een blikvanger wordt.

Waaltjes hal

Het plaatsen van waaltjes in de hal zorgt voor een geweldige binnenkomer. Oude waaltjes uit de jaren’ 30-40 worden op maat gezaagd, 2 cm dik, dus prima binnen te verlijmen. Waaltjes kunnen zorgen voor een landelijke nostalgische uitstraling. En in combinatie met een moderne woning kan het zorgen voor een prachtig contrast.