Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

De hal is de plek bij binnenkomst die prachtig de aandacht kan trekken met bijzondere tegels. De hal is het visitekaartje van uw huis. Het plaatsen van tegels in de hal geeft een eerste indruk die een warm welkom uitstraalt. Een tegelvloer in de hal of gang is praktisch en maakt snel schoon. Er is veel keuze in motieven en kleuren dat er altijd wel een geschikte tegel is te vinden die in uw hal past. Van klassiek tot ultra-modern.

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen