Wandtegels mozaïek

Wandtegels mozaïek kunnen in elke ruimte worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek tegels badkamer, waarbij het leuk is om de tegels te plaatsen in een nisje. Of plaats de mozaïek tegels in uw keuken, waardoor u gelijk een unieke sfeer krijgt. De tegels worden meestal geplaatst als wandtegels tussen het aanrecht en de keuken kasten. Op deze manier trekken de tegels gelijk de aandacht. 

Bekijk alle mozaïek tegels

 

Bekijk onze projecten waar we Wandtegels mozaïek hebben toegepast

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen