Grote keramische vloertegels 120x120

Op zoek naar grote keramische tegels, bijvoorbeeld de populaire maat 120x120 cm? Groot, robuust, stoer, ruimtelijk & modern. Ideaal voor een strak interieur, waarbij een ruimtelijk vloer (met heel weinig voegen) gerealiseerd wordt. In onze showroom vindt u diverse showvloeren met keramische tegels 120x120! Grote betontegels zijn de trend van nu, laat je inspireren!

Bezoek showroom

Bekijk onze projecten waar we Grote keramische vloertegels 120x120 hebben toegepast

Grote formaat tegels 120x120

De grote vloertegels creëren een ruimtelijk effect. Dit komt doordat er minder voegen worden gebruikt tussen de keramische vloertegels. De grootformaat tegels van 120x120 cm creëren zo een moderne vloer met een stijlvolle uitstraling. De keramische vloertegels zijn bovendien in veel kleuren verkrijgbaar. Van lichte tinten tot en met grijze en antraciet tintent. Ook vindt u bij ons keramische tegels met een houtlook, ook wel keramisch parket genoemd. Wilt u toch liever een kleiner formaat tegels? Wij hebben ook 100x100 tegels. Breng een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en geven wij vakkundig advies!

Bezoek showroom 

XXL tegel 120x120

Denkt u erover om voor het extra grote formaat van 120x120 te gaan? Dan is het belangrijk om eerst goed te kijken in welke ruimte de tegels geplaatst zullen worden. De XXL tegels worden veel toegepast in de woonkamer of badkamer. Wij geven u graag advies over hoe de tegels uw ruimte het mooiste kunnen invullen. In onze showroom vindt u onze collectie XXL tegels in diverse kleuren, zoals grijs, taupe of antraciet. 

Inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar inspiratie voor een mooie tegel in uw woning? Bekijk dan de diverse gerealiseerde projecten van ons! U selecteert eenvoudig op de ruimte waarvoor u een tegel zoekt.