Houtlook wandtegels

Met houtlook wandtegels kan een warme en natuurlijke uitstraling worden gecreëerd. En wist u al dat houtlook tegels ook toe te passen zijn in de badkamer of het toilet? Met een speciale behandeling kan de vloer waterbestendig worden waardoor de tegels ook hier toepasbaar zijn. Waar u de tegels ook wilt plaatsen, dankzij onze ruime collectie vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet.

 

Bekijk onze projecten waar we Houtlook wandtegels hebben toegepast

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen