Betonlook wandtegels

Tegels met betonlook worden veel geplaatst in de badkamer en het toilet. De betonlook tegels zijn namelijk makkelijk schoon te maken vanwege de harde toplaag. Wel moet er hier rekening worden gehouden met een wat stroevere tegel, zodat u niet uitglijdt. Maar ook op de wand in de huiskamer is beton helemaal hip. En omdat het niet altijd mogelijk is in huis beton te storten zijn betonlook tegels een mooi alternatief. Betonlook wandtegels zijn makkelijk te plaatsen, onderhoudsarm en duurzaam. Ze hoeven niet geïmpregneerd te worden en ze kunnen makkelijk schoon worden gemaakt met een allesreiniger.

Bos Veenendaal (11).jpg

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen