Grijze badkamertegels

De keuze van badkamertegels is enorm. Een keramische tegel kan basic zijn, maar met de huidige technieken is er veel meer mogelijk. Denk aan 3D-tegels, imitaties van beton, parket en natuursteen. Kiest u wel liever en basic tegel? Dan zijn grijze badkamertegels altijd een goede keuze. De grijze badkamertegels kunt u makkelijk combineren met verschillende materialen. 

Bekijk onze projecten waar we Grijze badkamertegels hebben toegepast

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen