Badkamertegels houtlook

Badkamertegels met een houtlook creëren een warme sfeer in uw badkamer. De houtlook tegels zijn goed toe te passen in de badkamer of het toilet. De houtlook tegels worden exact hetzelfde gemaakt als welke tegel dan ook en zijn daardoor waterbestendig en kunnen zo toegepast worden in de natte ruimten. Waar u de tegels ook wilt plaatsen, dankzij onze ruime collectie vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen