Tegels Ede

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Bent u op zoek naar tegels in de regio Ede? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. In de showroom van 600m2 vindt u vele merken en soorten wandtegels en vloertegels.

Bezoek onze showroom

Wand- en vloertegels Ede

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Bekijk overzicht tegels

Vele soorten wand- en vloertegels Ede

De showroom met meer dan 200 soorten tegels is binnen 10 minuten bereikbaar vanuit Ede. De bekende merken tegels die u kunt bekijken zijn bijvoorbeeld: Grespania tegels, Refin, tegels, Coem en Mosa tegels.

Bij Steenbergen Tegels voeren wij alleen merken van optimale kwaliteit. Jaarlijks bezoeken wij de fabrieken in Italië, Spanje en Portugal. De passie voor eigentijdse en ook exclusieve wand- en vloertegels vindt u terug in onze showroom: van de bekende betonlook tegel tot aan de keramische houtlook tegel.

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Ede

Bij Steenbergen Tegels houdt de service niet op bij het bestellen en leveren van uw gewenste wand of vloertegel. Wilt u graag dat de tegels worden gelegd door een vakkundige tegelzetter? Wij brengen u graag in contact met de tegelzetter uit de regio Ede die gespecialiseerd is in de type tegel die uitgekozen is. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Ede?

Neem contact op

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen