Tegels Ede

Bent u op zoek naar tegels in de regio Ede? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. In de showroom van 1000m2 vindt u vele merken en soorten wandtegels en vloertegels.

Bezoek onze showroom

Bekijk onze projecten waar we Tegels Ede hebben toegepast

Wand- en vloertegels Ede

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Bekijk overzicht tegels

Vele soorten wand- en vloertegels Ede

De showroom met meer dan 200 soorten tegels is binnen 10 minuten bereikbaar vanuit Ede. De bekende merken tegels die u kunt bekijken zijn bijvoorbeeld: Refin, tegels, Coem en Mosa tegels.

Bij Steenbergen Tegels voeren wij alleen merken van optimale kwaliteit. Jaarlijks bezoeken wij de fabrieken in Italië, Spanje en Portugal. De passie voor eigentijdse en ook exclusieve wand- en vloertegels vindt u terug in onze showroom: van de bekende betonlook tegel tot aan de keramische houtlook tegel.

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Ede

Bij Steenbergen Tegels houdt de service niet op bij het bestellen en leveren van uw gewenste wand of vloertegel. Wilt u graag dat de tegels worden gelegd door een vakkundige tegelzetter? Wij brengen u graag in contact met de tegelzetter uit de regio Ede die gespecialiseerd is in de type tegel die uitgekozen is. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Ede?

Neem contact op