Tegels Amersfoort

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Bent u op zoek naar nieuwe tegels in de regio Amersfoort? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. De showroom van 600m2 met vele soorten tegels laten u gegarandeerd inspireren.

Bezoek onze showroom

Wand- en vloertegels Amersfoort

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Soorten wand- en vloertegels Amerfoort

De showroom bereikt u binnen een half uur vanuit Amersfoort en is gelegen in Veenendaal - De Klomp. In de showroom vindt u meer dan 200 soorten tegels van de bekende merken als: Grespania tegelsRefin, tegelsCoem en Mosa tegels.

Wand- en vloertegels volgens de laatste trends

De passie voor (keramische) tegels vindt u terug in het brede assortiment. De tegels importeren wij rechtstreeks vanuit de tegelfabriek uit Italië, Spanje of Portugal. Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de fabrieken, zodat wij de laatste trends op tegel gebied kunnen tonen in de showroom.

Bijvoorbeeld de volgende type tegels kunt u bewonderen: natuursteenlook tegels, hexagon tegels, de trendy marmerlook tegels of de authentieke Castle Stones.

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Amersfoort

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter in de regio Amersfoort? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde tegelzetter uit uw regio. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Amersfoort?

Neem contact op

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen