Tegels Amersfoort

Bent u op zoek naar nieuwe tegels in de regio Amersfoort? Kom inspiratie opdoen in de showroom van Steenbergen Wand- en Vloertegels. De showroom van 1000m2 met vele soorten tegels laten u gegarandeerd inspireren.

Bezoek onze showroom

Wand- en vloertegels Amersfoort

Of laat u eerst inspireren op onze website met de sfeerfoto’s per type tegel:

 

Soorten wand- en vloertegels Amerfoort

De showroom bereikt u binnen een half uur vanuit Amersfoort en is gelegen in Veenendaal - De Klomp. In de showroom vindt u meer dan 200 soorten tegels van de bekende merken als: Refin, tegelsCoem en Mosa tegels.

Wand- en vloertegels volgens de laatste trends

De passie voor (keramische) tegels vindt u terug in het brede assortiment. De tegels importeren wij rechtstreeks vanuit de tegelfabriek uit Italië, Spanje of Portugal. Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de fabrieken, zodat wij de laatste trends op tegel gebied kunnen tonen in de showroom.

Bijvoorbeeld de volgende type tegels kunt u bewonderen: natuursteenlook tegels, hexagon tegels, de trendy marmerlook tegels of de authentieke Castle Stones.

Bezoek onze showroom

Tegelzetter Amersfoort

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter in de regio Amersfoort? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde tegelzetter uit uw regio. Zo kennen wij bijvoorbeeld tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van grote tegels. Wilt u graag advies voor een vakkundige tegelzetter Amersfoort?

Neem contact op

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen