Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

De badkamer is een plek voor jezelf. Om ‘s ochtends rustig wakker te worden of aan het einde van de dag relaxt bij te komen. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid. Er zijn veel mogelijkheden qua tegels in de badkamer: houtlook tegels badkamer, betonlook tegels badkamer, hexagon tegels badkamer of visgraat tegels badkamer. Bezoek onze sfeervolle showroom. De koffie staat klaar!

In onze showroom vind u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Na het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was is het inmiddels een volledig op zichzelf staand bedrijf.  In de tijd is Steenbergen Wand- en vloertegels dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen tegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen