Badkamer

De badkamer is een plek voor jezelf. Om ‘s ochtends rustig wakker te worden of aan het einde van de dag relaxt bij te komen. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid. Er zijn veel mogelijkheden qua tegels in de badkamer: houtlook tegels badkamer, betonlook tegels badkamer, hexagon tegels badkamer of visgraat tegels badkamer. Bezoek onze sfeervolle showroom. De koffie staat klaar!

Neem een kijkje in onze showroom

Badkamer tegels

De badkamer is de plek waar u onbekommerd zingt onder de douche, ontspant in bad, u omringt met lekkere geuren en voor uzelf zorgt. De tijd die daar wordt doorgebracht doet ertoe. Het is belangrijk dat de badkamer een plek is waar u u thuis voelt. Rustige kleuren in natuurlijke tinten is de trend van nu, de natuursteen tegels badkamer passen dan ook prachtig bij deze trend. Eventueel afgewisseld met smaakvol aangebrachte accenten of toegepast in tegelstroken op de wanden. Denk aan accenten van mozaïek vloertegels badkamer of mozaïek wandtegels badkamer. Dit kan prachtig staan op bijvoorbeeld de achterwand van het toilet of bij de wastafels. Dan springt die plek er net even wat meer uit.

Praktisch

Welke stijl je ook kiest, een badkamer moet ook praktisch zijn. Met keramische tegels op de vloer en aan de wand is een badkamer makkelijk te onderhouden. Let erop dat de tegels niet te glad zijn. Sommige badkamer vloertegels zijn voorzien van een anti-sliplaag, variërend van een nauwelijks voelbaar korreltje tot een stoere grove structuur.

Optisch groter laten lijken

De badkamer is vaak niet de grootste ruimte in je huis. Maar door het toepassen van de juiste tegels kan de badkamer groter lijken. Bijvoorbeeld door te spelen met tegels in verschillende maatvoering of door het accent te leggen op de breedte. Grote tegels maken de ruimte opties rustiger en ruimtelijk. Nieuwsgierig naar nog meer tips?