Marmerlook vloertegels

Marmer is een prachtig gesteente van goede kwaliteit. Het staat bekend om de mooie kleuren en unieke structuur. Bent u op zoek naar marmer vloertegels voor in uw woning? Bij Steenbergen Tegels is een groot aanbod marmerlook vloertegels beschikbaar. Helemaal klaar om u te inspireren. De keramische marmerlook vloertegels zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echt marmer. Het grote voordeel van de keramische marmerlook vloertegel is dat de tegel geschikt is voor vloerverwarming.

Bezoek de showroom

Bekijk onze projecten waar we Marmerlook vloertegels hebben toegepast

Keramische vloertegel marmerlook

De marmerstructuur wordt middels een hoogwaardige techniek in de keramische tegel geplaatst. Iedere marmerlook vloertegel is uniek, zodat patronen niet herhaald worden in het geheel. De marmerlook vloertegel is daarmee niet meer te onderscheiden van echt marmer.

Kleuren marmerlook vloertegels

Bij Steenbergen Tegels heeft u een ruime keuze in natuurlijk kleuren en afwerkingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld: marmerlook tegels beige, marmerlook tegels grijs en marmerlook tegels zwart/wit. Tevens is er de keuze voor gemêleerde vloertegels, waarmee de vloer een speelse uitstraling krijgt. Bekijk de verschillende kleuren en verrassende combinaties in onze showroom en laat u inspireren.

Bezoek de showroom

Marmer vloertegels woonkamer

De vloertegels zien we veel terug in de woonkamer. De marmerlook geeft een klassieke of juist moderne uitstraling, afhankelijk van de styling keuzes die gemaakt worden.

Steenbergen Tegels kiest bewust voor de keramische marmerlook vloertegel, omdat dit veel voordelen biedt in uw woonkamer. Het is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en zeer geschikt voor vloerverwarming. Wilt u meer weten over de voordelen van de keramische marmerlook tegels in uw woonkamer? Stel gerust uw vraag of kom langs in onze showroom!

Bel ons met uw vraag

Vloertegel marmerlook in badkamer

De marmerlook vloertegel is onderhoudsvriendelijk en daarom geschikt voor het leggen in badkamers. De keramische marmer tegel wordt toegepast als vloertegel, maar ook als wandtegel. De badkamer krijgt door het gebruik van de marmerlook een chique uitstraling.

Bezoek de showroom