Landelijke vloertegels kopen: de vloer die leeft

Op zoek naar een landelijke vloer? Bij v. Steenbergen Wand- en Vloertegels ben je aan hét adres als het gaat om vloertegels in landelijke stijl. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om vloeren voor binnen en hebben de grootste collectie landelijke vloeren van Nederland! 

Meer weten of inspiratie nodig? Neem contact op, maak een afspraak of bezoek onze 1300 m2 showroom!

Bezoek de showroom

Grootste collectie aan landelijke vloertegels van Nederland


Landelijke vloeren stijgen enorm in populariteit en dat is natuurlijk te begrijpen als je kijkt naar de prachtige landelijke, natuurlijke look van dit type vloer. Het is gewoon echt een vloer die leeft. Met trots zeggen wij dan ook dat wij de grootste collectie landelijke vloertegels hebben van Nederland. Of het nu voor de badkamer, woonkamer of keuken is: wij hebben gegarandeerd de landelijke vloer die bij jouw wensen en ruimte past.

Diverse soorten landelijke vloeren

Landelijke vloertegels zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Wat kenmerkend is, zijn de getrommelde randen, waar je voegen in overlopen. Ook wel ‘hoog opvoegen’ genoemd. Landelijke vloertegels leven, en lijken enorm op natuursteen. Onze landelijke vloertegels liggen vaak in modulair verband. In een module verband worden verschillende maten van tegels door elkaar gelegd voor een speels effect.

Onze landelijke vloeren zijn van het merk Cera-stones, exclusief verkrijgbaar bij van Steenbergen Wand- en vloertegels. Hierbij een greep uit het assortiment:

  • Castle 
  • Loft
  • Lovato
  • Belgian
  • Ravenna
  • Royale
  • Inversa

Cera-stones: landelijke keramische tegels

Cera-stones zijn landelijke vloeren die exclusief verkrijgbaar zijn bij v. Steenbergen Wand- en Vloertegels. Ze hebben de uitstraling van verschillende soorten natuursteen. De focus ligt op de print en structuur. Door de tegels 3D te printen komen de tegels echt tot leven. 
Cera-stones zijn keramische tegels. Hierdoor is het erg makkelijk in onderhoud. Misschien wel het belangrijkste voordeel, de prijs. Cera-stones zijn minimaal 2x zo goedkoop als de varianten in natuursteen. Ook hebben onze landelijke vloeren qua uiterlijk de looks van kasteelvloeren of bourgondische dallen.

Charme van natuursteen, gemak van keramiek

Wat onze landelijke vloertegels zo mooi maakt is dat het de charme heeft van natuursteen, maar het gemak van keramiek. Deze landelijke keramische vloeren zijn in de juiste verwerking krasbestendig en slijten veel minder. Ze zijn onderhoudsvrij en je hebt geen last van vlekken. Laat je je vloer leggen door ons, kun je ervoor kiezen om de vloer hoog op te voegen. Dit betekent dat de voegen wat breder zijn en soms een beetje over de tegel heen vallen. Hierdoor krijg je een erg landelijk uiterlijk. Dankzij het 3D effect krijg je het idee dat er natuursteen ligt, maar het is keramiek. De vloer leeft dus echt.

Veelgestelde vragen

Wat is een landelijke vloer?

Landelijke vloeren hebben vaak een getrommelde rand. Landelijke vloeren zie je vaak, zoals je zou verwachten, in een landelijke huisstijl. De vloer moet leven. Landelijke vloeren hebben altijd het uiterlijk van natuursteen. 

Welke soorten landelijke vloeren zijn er?

Landelijke vloeren zijn er in alle soorten en maten. Merken zoals Castlestones en Rawstones leveren natuursteen. Het merk Cera-stones heeft dezelfde look, maar in keramische variant. Wij kiezen er bewust voor om alleen Cera-stones in ons assortiment te nemen. Na jaren van ervaring in eigenlijk alle soorten landelijke vloeren, zien wij Cera-stones als absolute winnaar uit de test komen! Zowel prijs als kwaliteit. 

Welke vloer past bij een bij landelijke stijl?

Heb jij een landelijke, stoere en/of sobere stijl? Hierbij passen de Cera-stones perfect! De Cera-stones zijn hét antwoord op een landelijke stijl.

Welke kleuren passen bij landelijke stijl?

De kleuren die het beste passen bij een landelijke stijl, omvatten zachte tinten, waaronder natuurlijke kleuren zoals beige, taupe en nudetinten. Daarnaast passen ook zwart, grijs en wit uitstekend bij deze vloerenstijl.

Voor welke ruimtes zijn landelijke vloeren geschikt?

Landelijke vloeren zijn eigenlijk geschikt voor elke ruimte, maar het meest populair voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal of badkamer.

Advies of inspiratie nodig? Bezoek de showroom!

Ben je al helemaal verkocht en ben je van plan een landelijke vloer te kopen? Bij Steenbergen vind je gegarandeerd de vloer die bij je past. Wil je onze collectie landelijke vloeren bekijken of heb je advies nodig? Kom langs in onze showroom van 1300 m2 en we helpen je graag verder!

Bezoek de showroom