Ariana

Ariana tegels komen uit Italië, Ariana is een Italiaanse tegelfabriek in wand- en vloertegels. Het bedrijf heet officieel Ariana Ceramica Italiana en is opgericht in 1967. Door de jarenlange ervaring is Ariana merkleider op het gebied van keramische tegels. De tegels staan bekend om de elegantie, wat zij te danken heeft aan het Italiaanse design.

Bekijk de tegels in onze showroom

Ariana tegels

Ariana tegels houdt continu de trends op het gebied van interieurontwerp in de gaten. Dankzij de bijdrage van exclusieve technologie, kunnen de trends snel en met kwaliteit worden gerealiseerd. Ariana biedt unieke en speciale tegels. Er wordt altijd gestreefd om de meest nieuwe en verrassende projecten te realiseren.

Ariana tegels zijn beschikbaar in verschillende soorten tegels: waaronder houtlook tegels en  steenlook tegels. De Italiaanse sfeer is terug te proeven in de tegels. Het Italiaanse bedrijf produceert tegels in verschillende formaten. Het is mogelijk om de mooiste patronen te leggen met verschillende keramische vloertegels, denk bijvoorbeeld aan een visgraat patroon.

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment.

Steenbergen Wand- en vloertegels is 5 jaar geleden voortgekomen uit Van Steenbergen Sierbestrating. Nadat het een onderdeel binnen Steenbergen Sierbestrating was, is het inmiddels een volledig opzichzelfstaand bedrijf geworden. Steenbergen Wand- en vloertegels is dé specialist in keramische wand- en vloertegels, keramische tuintegels en aanverwante artikelen geworden.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij ons het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in het assortiment op te nemen. Door onze jaarlijkse fabrieksbezoeken in Italië, Spanje en Portugal houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Over steenbergen