Vloerverwarming tegels

Meer inspiratie?

Bezoek onze showroom!

Binnenkort vloerverwarming en tegels laten leggen? Een goede keuze! Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit echt het hoogste comfort biedt. Door vloerverwarming tegels wordt een ruimte veel gelijkmatiger verwarmd, wat comfortabeler is. Vloerverwarming gaat samen met zowel natuursteen als keramische tegels en biedt veel voordelen ten opzichte van radiatorverwarming.

Kom langs in onze showroom 

Verschillende soorten tegels vloerverwarming

Keramische tegels en vloerverwarming zijn een perfecte combinatie. De tegels werken niet meer, en gaan dus niet scheuren. Ook hebben keramische tegels een lage warmteweerstand wat ervoor zorgt dat het goede geleider is. De kwaliteit van de ondergrond en de manier waarop de tegels worden verlijmd speelt wel een belangrijke rol.

Verschillende voordelen

De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst. Ook is het plaatsen van vloerverwarming energiebesparend: de temperatuur kan maar liefst 1 a 2 graden lager ingesteld worden.

Wanneer vloerverwarming aan na tegels leggen?

Wij adviseren om na een week of vijf/zes na het plaatsen van de tegels de temperatuur langzaam op te bouwen. In onderstaand PDF vindt u het uitgebreide opstookprotocol vloerverwarming tegels.

Vloerverwarming opstarten tegels

https://www.uzin.nl/fileadmin/user_upload/UZ_NL_UZIN_NL/Knowhow/Technis…

Tegelvloer met vloerverwarming prijs

Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Omdat de verwarming in huis minder hoog wordt opgestookt, kunnen daar flinke kosten mee worden bespaard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer met vloerverwarming? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Een tegel van Steenbergen past overal.

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. orsprong vooroorlogse meelfabriek. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom. geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Bekijk al onze merken

Meer weten over Steenbergen of over onze tegels?

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek. Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in een van oorsprong vooroorlogse meelfabriek.

Over steenbergen