Over Steenbergen Binnentegels

Steenbergen Binnentegels is onderdeel van Van Steenbergen sierbestrating, al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede, Veenendaal en in de Betuwe op het gebied van sierbestrating.

De passie voor keramische wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar de beste kwaliteit is bij Steenbergen binnentegels het uitgangspunt. Onze ambitie is om exclusieve collecties van optimale kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Daarnaast houden wij de nieuwste trends en ontwikkelingen op keramisch gebied nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden van keramiek.

Steenbergen voor vakmanschap en betrokkenheid

Van Steenbergen Binnentegels staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij bieden u kwaliteitstegels die niet alleen trendy, kleurrijk, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn, maar die ook uw leefomgeving een prachtige uitstraling geven. Met deskundig advies op maat zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van onze tegels. Wie Van Steenbergen Binnentegels in zijn huis of kantoor heeft liggen kan er gegarandeerd weer jarenlang tegenaan.


Steenbergen Binnentegels ook voor buiten

Keramiek vertegenwoordigt zich in grote getalen ook in buitentegels. Wij spelen hier op in met ons DualMode concept. Middels dit concept verkopen we tegels die zowel binnen als buiten zijn te verwerken. Wij hebben uitgebreide kennis van het keramische materiaal en aan creativiteit van ons vakkundige personeel ontbreekt het niet. Wij kunnen daarom elke vraag van u vertalen naar een passend antwoord en zo kunnen we tot de mooiste keramische oplossingen komen.

Het is zeker de moeite waard om eens een bezoek aan onze showroom te brengen. Of u nu op zoek bent naar binnentegels of buitentegels… wij hebben het voor u klaar staan!