Italiaanse tegels van het merk Kronos

Kronos Ceramiche is een Italiaans tegelmerk met kwalitatieve vloer- en wandtegels voor in de woonkamer, keuken en badkamer. De producten van Kronos kenmerken zich door de Italiaanse stijl en smaak. Dat is ook niet vreemd, aangezien het bedrijf Kronos Ceramiche in 1980 is opgericht in het Italiaanse hart van de keramiekindustrie, Emilia Romagna. De passie en liefde voor keramiek vloeren en wanden is terug te zien in hun producten en in hun klantvriendelijke werkwijze.

Vernieuwend en stijlvol

Kronos heeft een ruim aanbod in soorten vloer- en wandtegels, uiteraard allemaal van keramiek. In totaal heeft Kronos op dit moment 16 verschillende series in haar collectie tegels. En nog steeds blijft het merk zich ontwikkelen en vernieuwen. Kronos is vernieuwend en trendy, omdat het experimenteert met ongewone tegelstructuren. Een tegel waarin een hout- én betonstructuur is verwerkt is bijvoorbeeld typerend voor het merk Kronos. Wilt u stijl combineren met functionaliteit? Dan zijn Kronos vloer- en wandtegels de perfecte keuze.

Mogelijkheden en patronen leggen

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om ons assortiment tegels eens in het echt te ervaren. Wij adviseren u graag over de diverse patronen en mogelijkheden die onze tegels te bieden hebben. Een tegel is een stijlelement in uw woonruimte, wij geven hierover graag advies.