Italgraniti woonkamertegels en badkamertegels

Italgraniti tegels is specialist in het fabriceren van wandtegels en vloertegels voor in de woonkamer en badkamer. Impronta is onderdeel van Italgraniti Group, een internationaal bedrijf waaronder ook het merk Impronta valt. Wandtegels en vloertegels van Italgraniti zijn voornamelijk geschikt particuliere of gemeenschappelijke ruimtes waar licht loopverkeer plaatsvindt. Denk hierbij aan onder andere woonkamers en badkamers of sanitaire ruimtes in kantoorgebouwen. Italgraniti springt in op de trends en ontwikkelingen in de markt.

Italgraniti kenmerkt zich door hoogwaardige technologie en stijlvolle designs op basis van de laatste innovatieve inzichten en ontwikkelingen. Vloertegels en wandtegels van Italgraniti staan voor kwaliteit waar men lang van kan genieten.

Natuurlijke uitstraling van Italgraniti tegels

Impronta staat bekend om haar tegels met een natuurlijke uitstraling. Door middel van moderne, digitale printtechnieken, kan Italgraniti een natuurlijke look creëren op een keramische tegel. Dus de uitstraling van natuursteen, maar dan met alle voordelen van een keramiek tegel.

Groot formaat vloertegels

Nieuwe technologische ontwikkelen maken het mogelijk om gemakkelijk grote tegels te produceren. Vloertegels en wandtegels van 60 x 180 cm zijn allang geen uitzondering meer. Deze grote tegels geven een strak, ruimtelijk gevoel in uw badkamer of woonkamer. Bijna alle series van Italgraniti zijn ook te verkrijgen in traptreden, zwembadranden en plinten, voor het creëren van een echte eenheid.