Edimax tegels van Italiaanse kwaliteit

Edimax is fabrikant van geglazuurd porselein en gekleurde keramische tegels voor op vloeren en wanden. Het Italiaanse merk Edmiax tegels produceert en levert fantastisch uitziende producten van Italiaanse kwaliteit. Op het gebied van keramische tegels betekent Italiaanse kwaliteit hetzelfde als hoogwaardige en betrouwbare producten.

Edimax tegels staan voor kwaliteit, creativiteit en technologische ontwikkeling. Daarnaast zijn de wandtegels en de vloerbekleding van Edimax geliefd door binnenhuis architecten, ontwerpers en veeleisende klanten, vanwege de ruime productkeuze en uiteenlopende interieurstijlen.

Edimax biedt ruime keuze in smaken en stijlen

Edimax heeft een ruim aanbod van tegels in diverse stijlen en met verschillende productmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan tegels die de landelijke uitstraling in een ruimte versterken of tegels die de woonkamer juist heel strak en modern maken. Daarnaast biedt het Italiaanse Edimax ook keramische tegels met een ‘houtlook’, keramiek waar bovenop een houtstructuur is verwerkt. Stijlvol en zeer praktisch.

De Edimax serie bestaat uit een groot aantal producten die verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan verschillende in tegelafwerkingen, zoals een natuurlijke look en ‘semipolished’ of geborstelde oppervlakken. Voor elke ruimte bieden wij de perfecte keuze Italiaanse tegels.