Caesar tegels, hoogwaardig Italiaans porcellanato

Eén van de grootse tegelfabriekanten van Italië is Caesar tegels. Sinds 1988 produceren en leveren zij hoogwaardige kwaliteit porcellanato, ofwel gres porselein. Een combinatie van functionaliteit, technologie en smaak tekenen de collecties van Caesar voor binnen én buitentegels.

Caesar beschikt over kwaliteitstegels voor de woonkamer, badkamer én keuken. Caesar tegels is ook een merk dat met zijn tijd mee gaat en regelmatig haar collectie vernieuwd. Een combinatie van verschillende patronen en materialen is Caesar niet vreemd. Daarnaast is het mogelijk om elke tegelserie zowel op de vloer als op de wanden aan te brengen, voor een uniek en stijlvol effect.

Caesar, 100% gemaakt in Italië

Caesar is van oorsprong een Italiaans bedrijf, alle wand- en vloertegels worden dan ook helemaal geproduceerd in Italië. Vanaf de oprichting van Caesar hebben zij steeds geïnvesteerd in onderzoek, ontwerp en innovatie om ervoor te zorgen dat klanten altijd de beste Italiaanse kwaliteit porselein in handen krijgen. Tegenwoordig is Caesar onderdeel van Gruppo Concorde geworden, één van de grootste holdings op het gebied van keramische tegels in de wereld. Caesar heeft hierdoor beschikking over meer dan 4000 verschillende tegels in diverse soorten en maten.