Of je nou in een landelijke villa woont, in een gezinswoning of een stadsappartement, de keuken is het centrum van het huis. Je familie loopt er in en uit. Je vrienden leunen tegen het aanrecht om een praatje te maken terwijl je staat te koken. In alle tijden en culturen verzamelen mensen zich om de kookpotten om samen te eten en te praten. In de keuken voelt iedereen zich thuis.

In de keuken moet je mogen knoeien. Geen probleem met een tegelvloer: het is zó opgeruimd. Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we je dan ook om keramische tegels te kiezen. Daar heb je jarenlang alleen maar plezier van. Maar als je het niet erg vindt om de vloer van tijd tot tijd te onderhouden met een speciaal product, kun je ook gerust voor de schitterende Portugese cementegels kiezen en van de keukenvloer het pronkstuk van je huis maken.

Hieronder kunt u inspiratie opdoen voor wand- en vloertegels in de keuken, wilt u de tegels in het echt zien? kom langs in onze sfeervolle showroom in De Klomp! De koffie staat al klaar…