De badkamer is een plek voor jezelf. Om s ochtends rustig wakker te worden of aan het einde van de dag relaxt bij te komen. Waar je onbekommerd zingt onder de douche, ontspant in bad, je omringt met lekkere geuren, voor jezelf zorgt. Je brengt er tijd door die ertoe doet. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid.

Rustige kleuren in natuurlijke tinten. Dat is de trend. Eventueel afgewisseld met smaakvol aangebrachte accenten of toegepast in tegelstroken op de wanden. Accenten in de vorm van mozaïekvlakken in bijpassende kleuren of bijvoorbeeld stone panels. Je ziet ze bijvoorbeeld op de achterwand van het toilet of bij de wastafels. Zodat die plek er nét even uitspringt.

Welke stijl je ook kiest, een badkamer moet praktisch zijn. Met keramische tegels op de vloer en aan de wand is een badkamer makkelijk te onderhouden. Let erop dat de tegels niet te glad zijn. Sommige badkamervloertegels zijn voorzien van een anti-sliplaag, variërend van een nauwelijks voelbaar korreltje tot een stoere grove structuur.

De badkamer is vaak niet de grootste ruimte in je huis. Maar als je de juiste en tegels toepast, laat je hem groter lijken. Bijvoorbeeld door te spelen met tegels in verschillende maatvoering of door het accent te leggen op de breedte, grote tegels maken de ruimte opties rustiger en ruimtelijk.

Hieronder kunt u inspiratie opdoen voor wand- en vloertegels in de keuken, wilt u de tegels in het echt zien? kom langs in onze sfeervolle showroom in De Klomp! De koffie staat al klaar…