Inspiratie opdoen voor een nieuwe vloer?

Op het moment dat u bezig bent een verbouwing of met het kopen van een nieuwbouwhuis, dan denkt u vervolgens al snel na over welk type vloer u wilt gaan leggen. U weet ongeveer wat u wilt, maar u weet nog niet precies wat er allemaal mogelijk is. Wij helpen u graag op weg om inspiratie op te doen voor de vloer die perfect past bij uw smaak. Als tegelspecialist van de regio Gelderse Vallei en Betuwe, hebben wij alle mogelijke stijlen die u maar kunt bedenken. U kunt veel van onze tegels in het assortiment zelf zien, voelen en vergelijken in onze showroom. Op deze manier kunt u een goede keuze maken.

Neem de tijd om de perfecte keuze te maken

Een wandtegel of vloertegel kopen is niet iets dat u binnen één dag beslist. U verdiept zich eerst in de soorten en de mogelijkheden van de tegels. Een vloertegel is iets waar u minimaal de komende 15 jaar nog van gaat genieten, kiezen voor de perfecte tegel is dan erg belangrijk. Om een goed beeld te krijgen van de tegel die past bij uw smaak en inrichting, geven wij hier een aantal voorbeelden ter inspiratie.

WOONKAMER
KEUKEN
BADKAMER
TOILET

Neem een kijkje in onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om al onze tegels in het echt te bekijken. Op deze manier krijg u een nog beter gevoel bij hoe het er straks bij u uit komt te zien. Daar kunnen wij u ook een helder advies geven over welke tegel het beste bij uw situatie past.