Toepassing wandtegels

Wandtegels worden meestal in de badkamer, Toilet of de keuken gebruikt. De tegels in de keuken of de badkamer zijn meer dan een noodzakelijk kwaad in deze ruimten omdat het tegen een spatje moet kunnen. Ze zijn onderdeel van de stijl, een middel om je persoonlijke sfeer neer te zetten. Of je nu houdt van een moderne uitstraling, klassiek of sfeervol landelijk, er is altijd een wandtegel die past bij je inrichting.

Bij Steenbergen Wand- en vloertegels vind je strakke designs. Maar er zijn nog veel meer manieren om met wandtegels een unieke look in je huis te creëren. Denk eens aan de gang, achter de open haard, op de schouw of een muur in je woonkamer! Een zeer breed aanbod in formaat, verschillende decortegels en de vintage tegels. Of het nu gaat om weelderige handgevormde tegels, tegels in neutrale tinten, mixen, trendy of traditionele tegels, wij hebben alles in huis.

Uitgebreide collectie wandtegels

Of je nu een houtlook, betonlooktegel of natuursteenlooktegel op de muur wilt, een kunstig patroon van tegelstroken of gewoon een standaard witte tegel voor de badkamer. Wij hebben vele soorten wandtegels in onze collectie.

Breng een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren en adviseren!