Assortiment Steenbergen Wand- en vloertegels

Wij hebben een uitgebreid assortiment binnentegels in alle soorten, kleuren en maten. Deze kunt u allemaal komen bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom om hier inspiratie op te komen doen. We geven graag advies over welke tegel u het beste kunt gebruiken voor welke ruimte.


Vloer- en wandtegels


Van kleine tot megagrote tegels. In alle kleuren en dessins die u zich maar kunt wensen. Wij hebben een uitgebreid assortiment keramische vloertegels en wandtegels


Gebakken waaltjes (gezaagd in 2cm dik)


Unieke gebakken waaltjes voor binnen bij Van Steenbergen binnentegels in De Klomp (Ede, Veenendaal)! Gezaagd in 2cm dik voor een nostalgische uitstraling in de woonkamer, keuken, bijkeuken of hal. Wij beschikken over een prachtig assortiment van 6 kleuren waarvan wij twee soorten op een groter oppervlak laten zien.


Mozaïek


Of je nu kiest voor een losse mozaïektegel of een mozaïekmatje, wij hebben diverse soorten, kleuren en vormen. Kom naar onze showroom voor meer informatie of bekijk hier meer informatie over mozaïek.


Tegelverwerkingsmaterialen


Sopro
SOPRO- Een sterk merk.
Sopro biedt een compleet assortiment op het gebied van Tegel- en Bouwstoftechniek. Door onze duidelijke merkenstrategie zijn wij tot een maatgevende specialist op dit gebied uitgegroeid.
Daarbij is het de bundeling van onze competenties welke ons zo sterk maakt, de langdurig gegroeide cement-know-how in verbinding met de bouwchemische know-how.
Dubbele sterkte, welke op deze manier alleen Sopro U kan bieden.
Bekijk hier het gehele assortiment.


OX TOOLS- Sterke, dynamische en geavanceerde gereedschappen en tegelprofielen, dat is waar OX Tools voor staat.
Van lijmkammen, inwasspanen tot aan waterpassen, OX Tools heeft alles in huis wat een klusser of professionele tegelzetter nodig heeft. Klik hier om het assortiment digitaal te bekijken, of kom langs in de showroom om de OX Tools uit te proberen.


VloerverwarmingJK VLOERVERWARMING- adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen op het gebied van vloerverwarming. Ze werken centraal door heel Nederland met gemotiveerde medewerkers. JK Vloerverwarming gaat zeer professioneel te werk en is een gerenommeerd bedrijf, dit is ook de reden dat wij een samenwerking aangegaan zijn met JK Vloerverwarming te Ede. klik hier voor meer informatie over JK Vloerverwarming.


Reiniging, onderhoud en beschermingMOELLER STONE CARE-